Toimitusehdot

Toimitusehdot


Yleistä

PSJ Team on PSJ Team Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy PSJ Team Oy Y- 2915918-9 Imatrantie 17, 41900 Petäjävesi. 050-5646616. PSJ Team Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna.

Voit maksaa tilauksen heti verkkopankkimaksulla ja kortilla, tai myöhemmin 30 päivän ilmaisella maksuajalla. Suuremmat maksut voit halutessasi pilkkoa pienempiin eriin.


Toimitus ja toimituskulut

Tilauksen kuljetuksen hoitaa Posti tai Kaukokiito. Kotiinkuljetuksen hinta on 59€ sisältäen arvonlisäveron. Yli 2500€:n tilaukset toimitamme veloituksetta.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.


Toimitusaika

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-10 työpäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty.

 

Palautusoikeus

PSJ Team tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden (tilauksen toimittamisesta laskien). Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen. Asiakas vastaa mahdollisesta tuotteen arvon alentumisesta. Jos tuotetta on käytetty, tai muutoin asiakkaan toimesta tuote tai tuotteen pakkaus on muuttunut jälleenmyyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteesta koko sen arvolla. Tuote on palautettava alkuperäisessä avaamattomassa tuotepakkauksessaan. Tuotteen palautuskuluista vastaa asiakas.

 

Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Tuotteiden ja tuotepakkausten ympärille tulee laittaa pehmustetta.

PSJ Team ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

PSJ Team pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


psjteamoy@gmail.com

Puh: 0505646616